ΠΛΟΗΓΗΣΗ
Your Cart

Ο στόλος μας

Ο στόλος μας

Ταχύπλοα και μεγάλες βάρκες κατάλληλες για τον κάθε τύπο βαρκάδας

Ο διαχειρισμός ενός στόλου βαρκών απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, συντήρηση των βαρκών, ασφαλή λειτουργία, και συχνά την επιτήρηση των κανονισμών και των περιβαλλοντικών προτύπων. Διασφαλίζουμε ότι ο στόλος μας λειτουργεί ασφαλώς και υποστηρίζει τις ανάγκες των χρηστών τους.

Ο στόλος βαρκών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες σε λίμνες. Ανάλογα με τον αριθμό, τον τύπο και το μέγεθος των βαρκών, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλά διαφορετικά πράγματα, όπως:

  • Ανακάλυψη: Εξερευνήστε τη λίμνη και τα γύρω περίχωρα με τον στόλο σας, ανακαλύπτοντας νέα μέρη και τοπία.
  • Ψάρεμα: Η λίμνη μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για το ψάρεμα. Με το στόλο βαρκών, μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό μέρος για το ψάρεμα.
  • Αθλητικές δραστηριότητες: Ανακαλύψτε αθλητικές δραστηριότητες όπως το καγιάκ, το κανόε, ή το παραπετάσμα. Οι λίμνες προσφέρουν εξαιρετικές συνθήκες για αυτές τις δραστηριότητες.
  • Σκαρφάλωμα: Αν η λίμνη έχει γύρω από αυτήν περιοχές με ψηλά βουνά ή λόφους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βάρκες για να πλησιάσετε από κοντά αυτές τις περιοχές και να ανεβείτε σε αυτές.
  • Πικνίκ: Διοργανώστε ένα όμορφο πικνίκ στις βάρκες, απολαμβάνοντας το φαγητό και την κοινωνία σας στη μέση της λίμνης.